Львівський ярмарок смаку: підтримка виробників

У цьому році на Львівському ярмарку смаку буде представлена продукція близько 50 крафтових виробників з різних регіонів України, а також очікується участь близько 20 місцевих виробників Львівщини.

Головною метою події є підтримка малих та середніх виробників органічних продуктів та сироварів з усієї України, а також крафтових місцевих виробників Львівщини. Ініціатива спрямована на розвиток торговельного потенціалу та об’єднання учасників обох секторів.

Сироварі та виробники сиру

На заході візьмуть участь такі відомі сировари, як Станіславська сироварня, Доообра ферма, Старий Порицьк, Гарбузовий рай, Джерсей, Сироман, Zinka, Lel’, Європейська сироварня. Також будуть представлені виробники сиру Lemberg Cheese, Чесний сир, Чесниківський сир, Будз Баран.

Поміж виробників сертифікованої органічної продукції будуть представлені різні категорії, як м’ясні продукти, крупи, яйця, мед, молочна продукція, ягідно-трав’яні чаї, макарони, кукурудзяні палички, олія, овочі, фрукти, джеми тощо.

Відвідувачів ярмарку чекає великий вибір продукції, можливість дегустації, майстер-класи та розваги для дітей у спеціальній дитячій зоні з аніматорами.